Je moet 18 jaar of ouder zijn om deze website te bezoeken.
Nijmegin logo

HONING

SPEEL VIDEO
NATUURLIJKE NIJMEEGSE VOORJAARSHONING
SPEEL VIDEO

De voorjaarshoning wordt natuurlijk vers uit de raat geslingerd bij de Nijmeegse imkerij Bloem. Deze lokale imkerij biedt onderdak aan maar liefst 60 bijenvolken in en rondom Nijmegen. De honing is 100% natuurlijk en samengesteld uit nectar van vele verschillende bloemen. Zo proef je dus ook de flora van de omgeving!

Imkerij Bloem werkt samen met de gemeente om de stad vriendelijker te maken voor de bijen. Nijmegin draagt hier niet alleen aan bij door lokaal in te kopen, maar ook door 5% van de winst te steken in lokale projecten om de Nijmeegse bijenpopulatie een handje te helpen.

AMBACHT

NATUURLIJK IS NIJMEGIN OP TRADITIONELE WIJZE GEDISTILLEERD

Nijmegin wordt natuurlijk op ambachtelijke wijze gedistilleerd. De authentieke potstill is gekroond met een koperen helm voor de ultieme smaakoverdracht. Alle botanicals worden tot de laatste bes afgewogen zodat iedere fles Nijmegin precies even smaakvol is! De heerlijke honing wordt meegedistilleerd voor de heerlijke zachte smaak. Hierdoor is de gin niet alleen lekker te drinken als cocktail, maar is het ook een aanrader een glaasje puur te proeven! Zo proef je de flora van de omgeving extra goed!

DESIGN

NATUURLIJK IS HET LABEL ONTWORPEN DOOR EEN NIJMEEGSE ONTWERPER

Het label van Nijmegin is natuurlijk in samenwerking met Nijmeegs designer Ward Borremans ontworpen. De margrieten die elk voorjaar onze dijken sieren vormen samen onze iconische Waalbrug. Kleine bijtjes vliegen speels over de zijkant van de fles.

Iedere fles wordt handmatig voorzien van dit premium label. De robuuste en herkenbare fles is een eyecatcher in het interieur van de echte Nijmegenaar!

HEUMENSOORD

NATUURLIJK GEZUIVERD WATER UIT HEUMENSOORD

Het water dat gebruikt wordt in Nijmegin vindt zijn oorsprong in ons eigen Heumensoord! Het water is zacht, wat betekent dat er weinig calcium en magnesium in het water zitten. Daarnaast is het water neutraal in zuurgraad. Het oudste water van het bosgebied Heumensoord kan wel 2.500 jaar oud zijn en is al die jaren natuurlijk gezuiverd door de bodem.

NIJMEGEN

VOOR EN DOOR NIJMEGEN

Historisch, knus, vol natuurlijk schoon en verbindend gezellig. Dat is Nijmegen voor ons. Wij stimuleren deze Nijmeegse gezelligheid en de beeldschone Nijmeegse omgeving.
Dat doen wij door met zoveel mogelijk lokale producten en partijen een product op de markt te brengen waarin je Nijmegen voelt en proeft. Wij willen Nijmegen bij elkaar brengen; in de gin zelf en in de gezelligheid wanneer je geniet van de Nijmegin in lokale café’s of bij je thuis.

CITRUSSCHILLEN

NATUURLIJK VERS GESCHILD

De licht-zoete smaak van de Nijmegin wordt gecomplimenteerd door een hint citrus. De -natuurlijk- vers geschilde citrusschillen geven de gin een fris en zomers karakter mee.